sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Koulunkäynti ja urheilu

Lähihoitajaopintoni sujuvat tällä hetkellä ihan hyvin. Perjantaina loppui päiväkoti harjoittelu, josta viimeinen viikko oli näyttöviikko. Sen verran kiire on ollut koulutehtävien ja liikuntaharrastusten kanssa, että en ole ehtinyt tännekään kirjoittelemaan. Huomenna on näytön arviointi. Saa nähdä mitä siellä sanotaan, pääsinkö läpi. Todennäköisesti pääsin. Luin kriteeristöä ja aika isoja asioita pitäisi tapahtua, että ei pääsisi läpi. Olin harjoittelussa kolme viikkoa ja sen jälkeen oli tuo näyttöviikko. Aikaisempien opintojeni vuoksi sain viikon muita lyhyemmän harjoittelun. Ensi viikko olisi sitten näytön arviointia lukuunottamatta lomaviikko. Ajattelin käydä ainakin kummityttöä katsomassa ja tietenkin keskittyä kestävyysjuoksun treenaamiseen.

Loma viikon jälkeen onkin sitten vuorossa hoito- ja huolenpidon tutkinnon osa, josta osa kursseista on jo käyty ja osaa ollaan aloitettu. Vähän jännittää, sillä siihen kuuluu pistämistä ja pelkään kaikenlaisia piikkejä ja neuloja yli kaiken. Olen kuitenkin päättänyt selvitä siitä. Mutta kieltämättä odotan sitä, että se jakso on ohi. Vielä enemmän jännitän tämän jakson työssäoppimista. Menen yhteen vanhainkotiin. Seuraavastakin jaksosta tulee siis aika kiireinen ja tehtäviä tulee olemaan paljon, mutta kirjoittelen silti tännekin välillä kuulumisia.

Tänne on tullut lumet maahan. Saa nähdä pysyykö. Olen siirtynyt kuntosalin juoksumatolle tekemään suurimman osan juoksutreeneistä. Myös kuntopyörällä tulee poljettua ja jonkin verran treenaan myös crosstrainerilla. Joskus käyn sali treenien jälkeen myös uimassa. Tavoitteena olisi saada 10km aikaa paremmaksi. Olen edelleen todella tarkka syömisistäni. Saan syödä tällä hetkellä max. 1000kcal päivässä. Lasken siis kaikki kalorit tarkasti. Jokainen syöty kalori pitää myös kuluttaa treenamalla (tiedän, että ihminen kuluttaa energiaa vaikka ei liikkuisi lainkaan). Mitään herkkuja en ennen joulua syö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti